PRAGUE CELLO QUARTET | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

PRAGUE CELLO QUARTET


Termín: 19.09.2021 18:00 - 19.09.2021 19:00
Místo: synagoga Kolín (v případě pěkného počasí Bartolomějské návrší)

Koncert je součástí 63. ročníku Dvořákova festivalu.

PRAGUE CELLO QUARTET, čtveřice mladých cellistů přináší originální úpravy nejen nejznámějších klasických skladeb, ale také filmových melodií a jazzových, rockových nebo popových hitů. Jejich cílem je bavit diváky kreativními úpravami známých skladeb i inteligentním humorem a bourat hranice mezi zábavou a klasickou hudbou. Přesvědčte se o tom sami na některém z jejich koncertů v Česku nebo během zahraničních turné.

"Hudba je cesta k radosti. Ojedinělý Dvořákův festival spojuje prostřednictvím skvělých interpretů lidi v této těžké době. Věřím, že touha po krásnu naplní srdce všech posluchačů a dá jim naději překonat všechny strasti, které nás nyní postihují. Velký podíl při obnově tohoto festivalu nesou zástupci samospráv, kteří s velkou pokorou a nadšením Dvořákův festival realizují", těmito slovy zve na koncerty ředitel festivalu Jakub Hrubý.

--------------------------

Upozornění: Dle opatření od 1. 9. se posluchači u vstupu prokáží: negativním testem nebo potvrzením o prodělání onemocnění covid-19 nebo očkováním. Všichni musí mít po dobu koncertu nasazený respirátor. Děkujeme za dodržení opatření.


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

Kolin_A2_NOVY_web

Přílohy

Kolin_A2_NOVY_BS (1,8 MB)