Podnikatelská snídaně na téma „Výuka první pomoci zážitkem“. | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Podnikatelská snídaně na téma „Výuka první pomoci zážitkem“.


Termín: 24.06.2020 08:00 - 24.06.2020 11:30
Místo: Café Kaftan, Školská 905

Připojte se k pravidelným podnikatelským snídaním v Kolíně. Od listopadu 2019 pro Vás pořádá Lída Charvátová a Jiří Krejčík jednou za měsíc v Kolíně podnikatelskou snídani v Café Kaftan od 8.00 do 11.30 hod.

Přijďte také posnídat. Stačí, když si zajistíte místo přes webovou stránku https://coworkingkolin.cz/snidane-kolin/. Počet míst je vždy omezen na 20 lidí, tak se zajištěním místa moc neotálejte. V ceně snídaně je bohatý raut (šunková a sýrová mísa, zelenina, ovoce, lívanečky, jogurt, müsli, pečivo, džus, voda, káva, čaj, párečky, slanina, vajíčka, marmeláda, máslo). Vstupné na snídani je 450 Kč. Pro členy, kteří mají alespoň základní členství, je vstup na snídani zvýhodněn na 400 Kč.

Ve středu 24. června se s nídaně zúčastní Jakub Axman z firmy PrPom.

Uvažujete o zodpovědném kroku a chcete proškolit sebe nebo své zaměstnance v první pomoci? Nebo chcete program na teambuilding, který bude mít nějaký přesah? Pojďte to udělat zábavně a pomocí metody, kterou se opravdu něco naučí. Snídaně s ukázkou výuky první pomoci zážitkem.

Jaký bude harmonogram snídaně?

8.00 – 8.45 příchod účastníků a prostor pro snídani
8.45 – 9.00 – představení účastníků
9.00 – 11.00 – ukázka první pomoci zážitkem
11.00 – 11.30 – prostor pro dotazy, diskusi a networking

A pro koho jsou snídaně určeny? Pro lidi, kteří podnikají na internetu, freelancery, drobné živnostníky, provozovatelé e-shopů, ale i majitelé menších a středních firem. Pokud jste zaměstnaní a zvažujete podnikání, bude pro Vás snídaně také přínosná.

A proč vůbec na snídani dorazit? Získáte inspiraci, poznáte nové zajímavé a podnikavé lidi, dostanete se mimo svojí profesní bublinu, předejdete vyhoření a stanete se součástí inspirativní komunity.

Komunitu v Kolíně rozvíjíme od roku 2013, k dalším pravidelným akcím patří třeba obědy, které se konají každý týden.


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

jakub-axman-300x300
podnikatelska-snidane-kolin-skupinka