Aukce pro Josefa | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Aukce pro Josefa


Termín: 15.05.2017 00:00 - 25.05.2017 00:00
Místo: Kolínský zámek - CEROP Kolín, Sokolská 1095

Aukce pro Josefa

Na základě občanské aktivity, za podpory města Kolína a osobní záštity starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem, místostarosty Mgr. Michaela Kašpara, spoluprací s Městskou knihovnou v Kolíně zastoupenou ředitelem Mgr. Pavlem Kárníkem, příspěvkovou organizací CEROP zastoupenou ředitelem Mgr. Ing. Janem Pospíšilem, MBA, Reklamním studiem Avalon zastoupeným Bc. Gabrielou Sedláčkovou, připravujeme aukci výtvarných děl a fotografií.
Cílem aukce je opakovaně podpo...řit Domov sv. Josefa v Žirči, jediné nestátní zařízení pro klienty s roztroušenou sklerózou. V Domově trvale žije kolínský spoluobčan a kamarád Josef Zelman. V uplynulých třech letech jsme za pomoci umělců, kteří se stejně jako organizátoři a spolupracovníci veškerých vzdali honorářů zorganizovali v Městském divadle v Kolíně Benefiční večery pro Josefa.

Rádi bychom vás tímto vyzvali k transparentnímu charitativnímu počinu. Výtvarní umělci a fotografové darují své dílo, které bude 10 dní před aukcí instalováno na výstavě v sále CEROPu. Autoři budu propagování jmenovitě na tiskovinách, jež budou umístěny výlepem v Kolíně, na webu Města Kolína a několika dalších spřízněných, vč. sociálních sítí a jinak. Dle vlastních možností budou autoři osobně přítomni aukce. Mediálním partnerem je Český rozhlas Region.

Budeme vám vděčni za tipy na další autory, kteří by měli o uvedenou akci zájem.

Díla se budou shromažďovat na adrese CEROP, Sokolská 1095, případně Městská knihovna, Husova 69 v termínu: 10.3. – 9.5. 2017.

Darované dílo k aukci: jméno a příjmení autora (+ 3-4 řádky z CV), kontakt: telefon + mail, rozměr díla a technika, vyvolávací cena po domluvě s autorem, fotografie díla,

Plakát v příloze bude doplňován jmény všech umělců, do dne uzávěrky, tj. do 20. 4. 2017.


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

Aukce pro Josefa_upoutavka_nov