Kolín cup 2013 - turnaj poomsae | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Kolín cup 2013 - turnaj poomsae


Termín: 14.04.2013 00:00
Místo: Sportovní hala Spojů

KOLÍN CUP 2013 – turnaj v taekwondo poprvé s mezinárodní účastí
Sportovní hala Spojů v Kolíně zažije již 3. ročník extraligového turnaje v taekwondo WTF – poomsae, a to poprvé s mezinárodní účastí.  Sportovní akce pořádaná kolínským klubem TAEHAN se uskuteční v neděli 14. dubna 2013. I když se jedná teprve o třetí ročník, je kolínský turnaj nejoblíbenější soutěží v sezóně a účastní se ho pravidelně závodníci z celé České republiky. „Letošní ročník bude výjimečný, svoji účast přislíbili závodníci z Německa, Rakouska, Slovenska i Polska. Předpokládáme účast až 200 soutěžících“, konstatuje hlavní organizátor jihokorejský mistr LEE YOUN JAE.

Turnaj již tradičně zahájí Vít Rakušan, starosta města Kolína. V dopoledním bloku se diváci mohou těšit na soutěže párů a trojic v technických sestavách. Polední pauzu zpestří humorné a zároveň sportovně jedinečné vystoupení skupiny kolínských gymnastů FLYINGBOYS. Odpolední blok soutěže jednotlivců bude okořeněn návštěvou jihokorejského velvyslance pana Gabriela Oh, který předá hlavní trofej soutěže – putovní pohár a cenu celkovému vítězi v kategorii týmů.

„Dalším prvenstvím letošního ročníku bude pilotní použití elektronického systému posuzování výkonů sportovců, kdy rozhodčí budou bodovat tzv. on-line za pomocí tabletů“, vysvětluje mezinárodní rozhodčí Petr Limprecht. Turnaj se koná za finanční podpory města Kolína a dalších partnerů, díky nimž bude každý ze sportovců odměněn. 
 

Věhlas a oblíbenost moderního sportu jakým je taekwondo WTF neustále stoupá a přitahuje stále více zájemců. Turnaje se zúčastní nejlepší čeští závodníci i ti začínající, přijďte je všechny podpořit. Vstupné je zdarma.
 

propozice turnaje naleznete v příloze


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

Plakat_maly_2013

Přílohy

Kolin_Cup_2013_cz (399,5 kB)