Kolínské kulturní léto – KATKA REJMONOVÁ & KAPELA / MICHAL HORÁK / PANGEA – THE BEATLES REVIVAL BAND | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Kolínské kulturní léto – KATKA REJMONOVÁ & KAPELA / MICHAL HORÁK / PANGEA – THE BEATLES REVIVAL BAND


Termín: 10.07.2022 18:00 - 10.07.2022 21:00
Místo: Karlovo náměstí

Zveme vás na první koncert letošního Kolínského kulturního léta. Přijďte v neděli 10.7.2022 na tyto kapely:

  1. Katka Rejmonová a kapela
  2. Michal Horák
  3. Pangea – The Beatles Revival Band

KATKA REJMONOVÁ se objevila na české pop-rockové scéně v roce 2018. Od té doby vydala několik singlů, ke kterým natočila videoklipy ve spolupráci s 89vision pictures. Videoklip k singlu „Bývalá“ získal ocenění na třech filmových festivalech v Košicích a Praze. Katka s kapelou předskakovala například skupině Mandrage. 

(20+) Katka Rejmonová & kapela | Facebook

MICHAL HORÁK je mladý talentovaný zpěvák a skladatel, který patří mezi novou generaci českých písničkářů, jež se objevila na scéně po nástupu Tomáše Kluse a Xindla X a řadí se tak vedle jmen jako Pokáč nebo Voxel.

Stihl už vydat 2 alba, Michalovo cédéčko a MICHALBUM, ale také několik úspěšných singlů a videoklipů, které se těší velkému ohlasu nejen ve studentských kruzích.

Michal Horák – písničkář (michalhorak.eu)

Skupina PANGEA – THE BEATLES REVIVAL BAND patří ke špičce evropských revivalových skupin a profesionálně se věnuje věrné interpretaci legendární liverpoolské čtveřice. Propracované detaily hry, perfektní nastudování skladeb, přesně znějící vokální harmonie v původních tóninách, originální nástroje (kytary Gretsch, Rickenbacker, Höfner a Epiphone, apoaráty Vox i bicí Ludwig), dokonalé repliky kostýmů, charakteristické účesy a v neposlední řadě levoruký baskytarista – to vše jsou atributy přesně vystihující skupinu Pangea.

Důkazem kvalit skupiny je mimo jiné vítězství v soutěži Beatles revivalových kapel v červnu 2010 nebo osobní pozvání nevlastní maminky Paula McCartneyho na vystoupení v rámci slavnostního křtu její memoárové knihy, které proběhlo v lednu 2013 v liverpoolské filharmonii. V srpnu 2011 absolvovala Pangea několik velice úspěšných koncertů v legendárním klubu Cavern v rámci festivalu Beatleweek v Liverpoolu.

https://www.beatles-revival.cz/


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

Udalost-FB_KKL-2022_
Plakat_KKL_2022