DEN ZÁCHRANÁŘŮ V KOLÍNĚ | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

DEN ZÁCHRANÁŘŮ V KOLÍNĚ


Termín: 08.05.2022 08:15 - 08.05.2022 19:30
Místo: Karlovo náměstí, Kmochův ostrov

8. květen v Kolíně léta patří DNI ZÁCHRANÁŘŮ

Opět, po dvouleté vynucené přestávce, se můžete letos těšit na přehlídku integrovaného záchranného systému, již 24. ročník.

Hasičský záchranný sbor spolu s Policií ČR vyrazí se svou technikou z Polepské ulice. Ranní jízda Kolínem povede ulicí Táboritská, Žižkova, Legerova, Politických vězňů, Náměstí Republiky a dále ulicí Pražkou na Karlovo náměstí, kde bude technika celé dopoledne vystavena. Dopolední program zpestří zábava podaná Domem dětí a mládeže Kolín, kolínskými školami a Městskou hudbou Františka Kmocha Kolín.

Odpolední program se soustředí na Kmochově ostrově, nebude chybět policejní dron, psovodi, jízdní a poříční policie, hry pro děti, skákací hřiště a skluzavka v podobě hasičského auta, dětské hrátky v pěně a další. Odpolední dětský program zakončíme koncertem „Pískomil se vrací“, který určitě pobaví i rodiče. Představení začíná v 16:30 h v amfiteátru Kmochova ostrova.

Úplný závěr dne bude patřit kapele ABBA WORLD Revival (18.00 - 19.30 h, amfiteátr Kmochova ostrova). Desetičlenný soubor z Prahy složený z profesionálních hudebníků, které svedl dohromady obdiv k tvorbě světoznámé švédské skupiny ABBA. ABBA WORLD Revival Vám nabídne dokonalou živou interpretaci skladeb slavné skupiny na špičkové úrovni, včetně dokonalé image, dobových kostýmů a pódiové choreografie. 

Program ukázek vojenské techniky na stanovišti "Třídvorská" v bývalém vojenském prostoru se letos nekoná.


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Přílohy

Den-zachranaru_2022_f (336,2 kB)