KOLÍNSKÉ KULTURNÍ LÉTO 2021 | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

KOLÍNSKÉ KULTURNÍ LÉTO 2021


Termín: 11.07.2021 18:00 - 11.07.2021 21:00
Místo: Karlovo náměstí

Zveme vás na první koncert v rámci Kolínského kulturního léta.

MAHLZEIT

Dobrou chuť, Kolíně! Kapela Mahlzeit působí na místní hudební scéně již několik let. Zaměřuje se především na ambientní akce k poslechu, ovšem ve svém repertoáru má též rychlejší písně. Kromě akcí pro uzavřenou společnost vystoupila mimo jiné i na Otevřené ulici a opakovaně také na plese města Kolína.

KONCERT V BARVÁCH SEMAFORU

Zpěváci a herci Dáša Zázvůrková a Petr Macháček přichází s největšími hity divadla SeMaFor, z pera Suchého a Šlitra. Tato nová generace divadla SeMaFor vystupuje s požehnáním Jiřího Suchého a Jitky Molavcové! Posluchači se mohou těšit na hity jako Tereza, Kolena, Tak abyste to věděla, Nevyplacený blues, V opeře, Pramínek vlasů a mnoho dalších z muzikálů Dobře placená procházka, Kdyby tisíc klarinetů a Zločin v šantánu. Doprovodná kapela: Swing trio - Jakub Šafr (klavír), Rudolf Musil (saxofon) a Jan Greifoner (kontrabas).

LENNY

Lenka Filipová, dcera folkové zpěvačky a kytaristky Lenky Filipové a architekta Borise Drbala. Její dědeček byl divadelní a televizní herec Adolf Filip. Již ve čtyřech letech začala hrát na klavír. Později přešla na sólový zpěv doprovázený hrou na klavír. Komponovala melodie a poté k nim přidávala i text. V jedenácti letech složila svou první píseň. V šestnácti začala hrát s kapelou a doprovázet svou matku na jejích turné po Evropě, Austrálii, Americe a Kanadě. Ve stejném období se také zúčastnila americké mezinárodní písničkářské soutěže International Songwriting Competition, kde se se svou skladbou „You're My Everything“ dostala až do semifinále. V roce 2013 odmaturovala na anglicko-českém gymnáziu AMAZON. Od října 2013 studovala na hudební škole British and Irish Modern Music Institute v Londýně tříletý obor skladba (songwriter). V roce 2018 se objevila ve výběru osobností „30 pod 30“ magazínu Forbes, které podle něj „mění svět okolo sebe“. Úspěch se skladbou „Hell.o“ slavila také v Itálii, kde se představila v tamní talk show Che tempo che fa. V červnu téhož roku se skladbou vystoupila jako host na 11. ročníku hudebních cen Wind Music Awards ve Veroně.


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

KKL_11.7._př_fb
KKL_1440x900_1
KKL_2021