KOLÍNSKÉ KULTURNÍ LÉTO 2020 - POSVÍCENÍ | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

KOLÍNSKÉ KULTURNÍ LÉTO 2020 - POSVÍCENÍ


Termín: 30.08.2020 17:00 - 30.08.2020 21:00
Místo: Karlovo náměstí

V pořadí třetím koncertem v rámci Kolínského kulturního léta 2020 a zároveň i součástí KOLÍNSKÉHO POSVÍCENÍ je nedělní koncert tří kapel na Karlově náměstí dne 30. srpna.
Nejen děti, ale i dospělé posluchače pobaví skupina YELLOW SISTERS se svým představením ZVĚŘINEC. Dále vám zahraje malý lidový soubor PLZEŇSKÝ MLS a nakonec se svými šlágry přijede PEPINO BAND J. P. MATURY.

YELLOW SISTERS

Yellow Sisters je původně ženská vokální skupina, která svým zpěvem prochází s lehkostí napříč žánry soulu, funku, r'n'b, world music, jazzu i reggae. Pro svou hlasovou kreativitu bývají Yellow Sisters označovány zvukovými iluzionistkami. Experimentují s melodií a rytmem a hledají nové způsoby práce s hlasem. Jsou nejoriginálnější českou a capellou (vokální hudba nebo zpěv bez doprovodu hudebních nástrojů), jejich tvorba je ryze autorská. Od roku 2015 vystupují se stálým hostem beatboxerem Honzou Melicharem.

http://www.yellowsisters.cz/

PLZEŇSKÝ MLS

Je skupina muzikantů a zpěváků, která se vytvořila v roce 2009 kolem upravovatele lidových písní a tanců Miroslava Šimandla, známého svým působením nejen na pódiích, ale i na vlnách Českého rozhlasu Plzeň. Soubor tvoří mladí lidé, převážně posluchači či absolventi Konzervatoře Plzeň, kteří se folklóru věnují od dětství. Plzeňský MLS vychází z tradic muzikantského a pěveckého odkazu štrajchových a dudáckých kapel západních Čech – hlavně Plzeňska, Žinkovska, Nepomucka a Chodska. Nástrojové obsazení – troje housle, dva klarinety, kontrabas, dudy a niněra - společně se zpěváky vytváří pestrý krojovaný program lidových písní a instrumentálních skladeb.

http://www.plzenskymls.cz/

PEPINO BAND J. P. MATURY

Muzikantské trio nabízí nový program složený převážně z lidovek, světových evergreenů a šlágrů.

http://pepinoband.cz/


Zadal: Oddělení marketingu a cestovního ruchu

Obrázky

Udalost2
_KKL_1440x900_3-U
Udalost_Posviceni
Plakat_kulturni-leto_A3_U-07
YellowSistersFotoZverinec4
YellowSisters2018_ByKristynaSvobodova5
foto_Plzensky_Mls
foto_PEPINO_BAND_2,
Plakat_Posviceni

Přílohy

Plakat_Posviceni_A2_K1 (3,0 MB) Plakat_kulturni-leto_A2_U-07 (3,0 MB) Plakat_Posviceni_A3 (1,7 MB)