Vánoční turnaj - 6. kolo Polabské ligy - judo | mukolin.cz

jazyk cz jazyk en jazyk de
 

Vánoční turnaj - 6. kolo Polabské ligy - judo


Termín: 10.12.2016 08:00 - 10.12.2016 18:00
Místo: Sportovní hala Bios, Vávrova 814, 280 02 Kolín 4

Tradiční, vysoce prestižní, žákovská soutěž v judu.
Polabská liga vznikla v Kolíně v roce 1988. Hlavním organizátorem je Oblastní svaz juda v Kolíně, který pověřuje jednotlivé členské oddíly k pořadatelství jednotlivých kol, kterých je každoročně 6. Poslední, nejprestižnější 6. kolo (finále soutěže družstev) dostává pod svá křídla pořadatelsky poslední roky náš oddíl.
Účast na jednotlivýcj kolech PL je již dlouhé roky vysoká. Láká nejenom oddíly z ČR, ale i ze zahraničí. Pro velmi vysoké počty (nad 250 závodníků) omezujeme účast zahraničních celků, vždy dáváme přednost klubům z celé ČR. Ale i ty musíme omezovat. To je dáno skutečností, že i když máme postavené 3 zápasové plochy, soutěž trvá delší dobu a pro nejmenší děti by se vyšší účast stala neúnosnou.
Zápasy dětí, hlavně těch nejmenších, je nevšedním příjemným zážitkem. Divákům doporučujeme přijít až po vážení, rovnou na začátek soutěže v 10,00 hod. 
Polabská liga je odborníky řazena za nejlepší soutěž svého druhu v ČR. Tato skutečnost je odměnou pro všechny, kdo tuto nádhernou soutěž založili a kdo její jednotlivá kola pořádá. Kvalitní a moderní je i vybavení soutěže. Jedná se nejenom o kvalitní zápasiště DanRho od německého výrobce, ale i o el. ukazatele a kamerové systémy podpory řízení soutěží na všechna 3 zápasiště.  


Zadal: Sport Kolín, z.s.